miércoles, 14 de julio de 2010

FRANCE LÉVESQUE

Valentía, humildad, generosidad, honestidad...

4 comentarios:

  1. Moltes gràcies, per la traducció, és magnific, cal reposar i les millores vindran soles.Valentia, humildad, generosidad, honestidad........Si realment això és el que es respira.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies!! vaig ser lliberada el 10 de juny. Però en el meu cas tenía CTOS no CCSVI, els meus musculs escalens anteriors estaven presionant les artèries creant el mateix problema que la estenosi del CCSVI, m'han lliberat d'aquesta pressió. Encara tinc formigueixos, encartonaments sembla que ja no...no sé si tornarán ja que per a que desaparegui tot fa falta temps i encara es molt d'hora. Però el que si sento es que no em canso, em desperto amb força per començar el dia, ja no es un esforç començar el dia! D'aquí uns mesos suposo que ja notaré més millores, quan començi la tardor...i es que la calor no ajuda gaire, ja sabeu.. (jo també vaig notar lo de respirar millor...ara haig de deixar de fumar!!!)

    ResponderEliminar
  3. Sois geniales,muchas gracias.Seguramente tendrás que dar tiempo a que se ajuste el cuerpo al viaje y además ha coincidido con una dura semana meteorológica en Europa. Ojala nos cuentes mejorías proximamente. Un fuerte abrazo. Fernando 48

    ResponderEliminar
  4. Muchas gracias Sol por tu labor informativa y humana. Espero que algún equipo en España se solidarice con los enfermos de em y nos sea más fácil acceder a la técnica. Un saludo.

    ResponderEliminar